Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2017

Go far away from the moment, let it be a memory

Genap 3weeks aku break dngn X and aku still teringat dekat dia, haihhh penat lh mcm ni tapi aku dh moveon, aku dh redha dngn apa yg terjadi kt diri aku and aku anggap tu adalah pengajaran buat diri aku. Kau nk tahu knpa aku break dngn X? Senanya aku pun tk tahu knpa tapi chill lah aku muda lagi kot aku focus kt life aku lagi bagus. Tapi berbalik time masa bercinta even baru 8bulan tapi sayang tu tuhan je tahu mcm mana sayang nya aku kt X tu, sampai aku ckp kt diri aku org pertama aku sayang my family and second is him HAHAHAHA wth doh sampai mcm tu sekali aku syg mashaallah...
Aku first ada perasaan mcm ni, perasaan syg kt X tu tkpernah ada perasaan mcm ni sebelum ni bagi aku tu cinta pertama aku, aku tkpernah syg lelaki sampai tahap mcm ni and aku percaya dia sgt sgt. Sampai semua bende aku sanggup buat untuk dia, kalau boleh aku utamakan dia je. Aku abaikan org sekeliling aku, org yg lebih lama dngn aku termasuk family sendiri. Yaallah jahatnya aku sampai lupa asal usul, maklum lah …