Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2016

💔

Bila pada awal nya cuma kawan, chat biasa biasa je tk jumpa pun ckp dngn gf pun tu kawan je tk lebih pun siapa sangka makin kelamaan, kerap chat, kerap tanye khabar, kerap tnye soalan personaliti masing masing tibe tibe keluar perkataan rindu dan makin kelamaan teringin nk berjumpa sbb dh terlalu lama asyik borak dekat chat je. Dulu katanya kawan biasa biasa je tapi tibe tibe perasaan sayang dh ada alasannya sebab selalu sgt chat mcm mcm dh borak pasal hidup masing masing so kononya dh mcm serasih tapi dalam masa yg sama gf kau fikir korang kawan biasa dan dia terus bersabar sampai lah kau kata kau dh tknk dekat dia dan kau decide pilih perempuan yg konon dulu nya kawan biasa biasa dan tkkn jumpa pun. Tak di sangka skrg dah syg each other and ckp kt gf kau yg kau dh tk syg dia. Manusia bila bila je boleh berubah hati, bila bila je awalnya syg makin kemalamaan jadi benci, dari tk kenal kononnya kawan biasa dh jadi syg. Siapa sangka kan 🙂

TIRED

Assalamualaikum and good morning ❤️ pagi pagi mood dh tk tentu arah haihh tulah terlalu layankan sgt perasaan kan dh jadi mcm ni, relax sikit lah fiy jgn seksa diri kau untuk layan hati kau yg sakit tu. Anyway smlm dh ckp nk continue okk saya sambung, hmmm 🤔 kt kepala otak ni asyik fikir si dia si dia je mcm tkde bende lain dh, bila fikir balik memang buang masa act tapi enth lh still buat juga. Saya bukan apa saya syg, saya takut sgt kehilangan sampai semua bende saya iyakan sampai sanggup sakit hati sbb takut kehilangan punya pasal, astagfirullahalazim sampai mcm tu sekali kan aku ni.Saya kekadang tk fhm dia senanya nk jenis perempuan yg mcm mana? Maybe I'm not his taste and tht why his treat me like a sampah but i did everything for him, I'm take care of his self, saya tkpernah nk marah dia buat bende yg saya tk suka. Kadang kadang terfikir aku ni ada buat salah kt dia ke sampai dia layan aku mcm ni? Aku ada buat bende yg dia tk suka ke sampai dia buat aku mcm ni? Dia ni s…

LOVING MAKE YOUR HURT

Hi i'm back hehe i miss u so much blogger, long time no see u. Yeahhh 2016 already saya pun habis sekolah semua dh habis and now wht i'm doing is working and nxt year baru sambung study, alaa dkt dalam jb je tk jauh mana pun tapi nk study luar jb biar rasa homesick sikit kan tapi hmm tk sampai hati nk jauh jauh dngn umie bukan sbb manja ke apa tapi sbb kos sara hidup yg semakin meningkat dngn mendadaknya hahaha biasa lah dh 2016 kan semua bende naik semua bende mahal act bukan nk cerita pasal keperluan dngn kehendak senanya tapi nk cerita pasal my life. Alhamdulillah my family semua sihat and saya pun sihat juga hehe act saya nk story abt someone yg so special for me, his into my life now and i'm never got feeling like this tk tahu nk ckp mcm mana syg sgttt, padahal saya ni memang cpt syg org and cpt bosan and menyampah dngn org it's me act. Dulu selalu ckp kt diri ni "eh kau ni kan tkde pendirian tetap lah fiy" tapi skrg enth nk ckp apa dh tkle nk terkata t…