Saturday, January 9, 2016

BUANG MASA

Assalamualikum awk awk semua hehe mesti pernah sakit hati kn gais? Siapa lh kt dunia yg tk pernah rasa sakit hati, lucky betul haha aku bukan apa tau gais bila kita dh sakit hati mcm mcm lh yg kita fikir kn tuhan je rasa apa yg kita rasa kn, rasa mcm bodoh sgt jadi org hm aku senanya tngh sakit hati wehh aku rasa mcm yaallah geramnya hmm aku tahu tuhan nk uji aku tu yg tuhan bagi aku rasa sakit hati, sedih semuanya. Aku dh tk tahu nk ckp apa doh terlalu sakit hati tu smpai mengigil tangan bawak kerete nasib baik tkde pape. Aku tk sangka betul kena tipu smpai ni sekali aku baru je nk rasa bahagia, smpai kt tmpt kerja tu asyik senyum je sbb bahagia sgt kn smpai kena tegur dngn kak marlina haha lst lst tk sangka jadi mcm ni kn, dh lh tipu aku, bagi aku harapan, kecewe kn aku apa ni beb yaallah susah betul aku nk accept kalau kena tipu, apa motif nk tipu? Jujur jelah apa masalahnya? Tk kesian ke kt gf kau, kau buat dia mcm tu? Aku yg kesian dngn gf kau weh. Memang aku yg rasa sakit hati tu tapi cuba fikir balik kau  dngn gf kau bukannya skjp dh lama beb tk kesian ke? Betapa payahnya dia jaga hubungan korang, aku tahu korang belum kahiwn lagi tapi aku fhm perasaan perempuan bila kena layan mcm tu. Kau kena ingt kau ni hidup kt dunia bnyk hati yg kau kena jaga, cuba hati kau org layan mcm sampah sakit hati tk? sakit kn? Mcm tu juga lh perasaan aku weh, tkkn tkle nk fhm kot hmm dh lh gais aku rasa mcm buang masa je bila tulis tentang org yg tk sayang aku tapi masalahnya aku dh tulis hahahahha tkpe lh terus kn jelah hehe. Ok lh gais aku nk tidur lh bnyk bende lagi aku nk kena fikir nk kena buat mcm buang masa je nk layan hati yg tngh sakit sbb lelaki yg tk hargai kita. Betul kn gais? Buang masa sgt sgt. Assalamualaikum bye love much muah

Thursday, January 7, 2016

BFF

U are my bff tau beb ingt smpai bila bila jgn pernah lupa aku ok! anything happend on u pls cerita kt aku ok aku tknk kau sedih sedih mcm org bodoh sbb aku syg kau!! aku tknk jadi mcm sebelum sebelum ni kjp je jadi bff aku ada yg pindah lh apa lah aku tknk mcm tu!! aku nk kau kekal jadi bff aku smpai bila bila smpai kita dh tua ke smpai mampos pun ok tasha!

Saturday, January 2, 2016

2015







Hai assalamualikum gais, tksangka skrg dh 2016 tk sedar 2015 dh berlalu  beb tkpe yg dh lepas kita lepas kn je semua memories sedih dan gembira ok efy tkmau ingt lagi cuba berubah jauh lebih baik dari yg dulu. Sekolah pun dh lepas mesti lepas ni rindu kwn kt sekola kn haha rindu kenang kt sekola, rindu nk kacau kimi sampai malu beb dia nk tegur aku haha aku kt sekola dulu memang ada hati kt dia pun tapi tulah biasa lh tk cantik kn siapa nk pandang haha saya pun sedar diri siapa lh saya kn hehehehe bila dh habis sekola ni semua org yg aku rapat semuanya mcm cuba elakkan diri dari aku, aku pun tk faham knpa. Hmm berat betul ujian tuhan bagi kt aku bila kwn kwn tkde pun dngn aku bila sedih but now i have a new best friend forever haha harap harap mcm tu lah "FOREVER" hehe bukan apa tiap tahun aku ni tukar tukar kwn enth lh punca nya mcm mcm sgt bila aku cuba nk satu kn balik hubungan tu mcm susah sgt nk buat mcm tu, strange gila beb mcm org yg baru kenal yg baru nk kenal kenal haha tkpe lah aku reda je apa yg tuhan bagi dngn lisa nya yg dh strange dngn aku, aku pun tk tahu knpa maybe dh menyampah dngn perangai aku kot hm enth lh aku ni telan je apa yg diberi nk buat mcm mana tuhan dari bagi tkkn nk lawan pulak haha tulah kadang kadang sedih juga duduk rumah je tk keluar pun kecuali pergi kerja, dngn tkde boyfriend nya haha sunyi betul hidupn lagi skrg ank buah dh tk tinggal sama, yaallah lagi bosan sampai menitis air mata ni sbb terfikir knpa lh bagi kebahagian sekjap je kesunyian selalu, maybe sbb dia nk aku lebih rapat kot dngn dia hm maybe.... saya penat mcm ni terus harap 2016 ni lebih baik dari yg dulu, dulu tu ok je tklah teruk sgt hehe ok lh saya nk tidur lh gais. Good night assalamualaikum bye