Skip to main content

BFF

U are my bff tau beb ingt smpai bila bila jgn pernah lupa aku ok! anything happend on u pls cerita kt aku ok aku tknk kau sedih sedih mcm org bodoh sbb aku syg kau!! aku tknk jadi mcm sebelum sebelum ni kjp je jadi bff aku ada yg pindah lh apa lah aku tknk mcm tu!! aku nk kau kekal jadi bff aku smpai bila bila smpai kita dh tua ke smpai mampos pun ok tasha!

Comments

Popular posts from this blog

2015

Hai assalamualikum gais, tksangka skrg dh 2016 tk sedar 2015 dh berlalu  beb tkpe yg dh lepas kita lepas kn je semua memories sedih dan gembira ok efy tkmau ingt lagi cuba berubah jauh lebih baik dari yg dulu. Sekolah pun dh lepas mesti lepas ni rindu kwn kt sekola kn haha rindu kenang kt sekola, rindu nk kacau kimi sampai malu beb dia nk tegur aku haha aku kt sekola dulu memang ada hati kt dia pun tapi tulah biasa lh tk cantik kn siapa nk pandang haha saya pun sedar diri siapa lh saya kn hehehehe bila dh habis sekola ni semua org yg aku rapat semuanya mcm cuba elakkan diri dari aku, aku pun tk faham knpa. Hmm berat betul ujian tuhan bagi kt aku bila kwn kwn tkde pun dngn aku bila sedih but now i have a new best friend forever haha harap harap mcm tu lah "FOREVER" hehe bukan apa tiap tahun aku ni tukar tukar kwn enth lh punca nya mcm mcm sgt bila aku cuba nk satu kn balik hubungan tu mcm susah sgt nk buat mcm tu, strange gila beb mcm org yg baru kenal yg baru nk kenal kenal…

Sayang selamanya...

Kesayangan selamanya. Dia sorang je faham perasaan aku 😂 biar pun aku selalu marah dia kutuk dia tapi aku tetap sayang kan. Tapi aku paling menyampah dngan perangai dia gedik nak mampos and suka sgt nak menipu. Haaa raja penipu lah dia ni. Hahahaha paphe pun tetap syg dia tau. My beloved true friend twind bff and what ever lah dok penat type.... Haha