Saturday, January 2, 2016

2015







Hai assalamualikum gais, tksangka skrg dh 2016 tk sedar 2015 dh berlalu  beb tkpe yg dh lepas kita lepas kn je semua memories sedih dan gembira ok efy tkmau ingt lagi cuba berubah jauh lebih baik dari yg dulu. Sekolah pun dh lepas mesti lepas ni rindu kwn kt sekola kn haha rindu kenang kt sekola, rindu nk kacau kimi sampai malu beb dia nk tegur aku haha aku kt sekola dulu memang ada hati kt dia pun tapi tulah biasa lh tk cantik kn siapa nk pandang haha saya pun sedar diri siapa lh saya kn hehehehe bila dh habis sekola ni semua org yg aku rapat semuanya mcm cuba elakkan diri dari aku, aku pun tk faham knpa. Hmm berat betul ujian tuhan bagi kt aku bila kwn kwn tkde pun dngn aku bila sedih but now i have a new best friend forever haha harap harap mcm tu lah "FOREVER" hehe bukan apa tiap tahun aku ni tukar tukar kwn enth lh punca nya mcm mcm sgt bila aku cuba nk satu kn balik hubungan tu mcm susah sgt nk buat mcm tu, strange gila beb mcm org yg baru kenal yg baru nk kenal kenal haha tkpe lah aku reda je apa yg tuhan bagi dngn lisa nya yg dh strange dngn aku, aku pun tk tahu knpa maybe dh menyampah dngn perangai aku kot hm enth lh aku ni telan je apa yg diberi nk buat mcm mana tuhan dari bagi tkkn nk lawan pulak haha tulah kadang kadang sedih juga duduk rumah je tk keluar pun kecuali pergi kerja, dngn tkde boyfriend nya haha sunyi betul hidupn lagi skrg ank buah dh tk tinggal sama, yaallah lagi bosan sampai menitis air mata ni sbb terfikir knpa lh bagi kebahagian sekjap je kesunyian selalu, maybe sbb dia nk aku lebih rapat kot dngn dia hm maybe.... saya penat mcm ni terus harap 2016 ni lebih baik dari yg dulu, dulu tu ok je tklah teruk sgt hehe ok lh saya nk tidur lh gais. Good night assalamualaikum bye

No comments:

Post a Comment