Skip to main content

💔

Bila pada awal nya cuma kawan, chat biasa biasa je tk jumpa pun ckp dngn gf pun tu kawan je tk lebih pun siapa sangka makin kelamaan, kerap chat, kerap tanye khabar, kerap tnye soalan personaliti masing masing tibe tibe keluar perkataan rindu dan makin kelamaan teringin nk berjumpa sbb dh terlalu lama asyik borak dekat chat je. Dulu katanya kawan biasa biasa je tapi tibe tibe perasaan sayang dh ada alasannya sebab selalu sgt chat mcm mcm dh borak pasal hidup masing masing so kononya dh mcm serasih tapi dalam masa yg sama gf kau fikir korang kawan biasa dan dia terus bersabar sampai lah kau kata kau dh tknk dekat dia dan kau decide pilih perempuan yg konon dulu nya kawan biasa biasa dan tkkn jumpa pun. Tak di sangka skrg dah syg each other and ckp kt gf kau yg kau dh tk syg dia. Manusia bila bila je boleh berubah hati, bila bila je awalnya syg makin kemalamaan jadi benci, dari tk kenal kononnya kawan biasa dh jadi syg. Siapa sangka kan 🙂

Comments

Popular posts from this blog

2015

Hai assalamualikum gais, tksangka skrg dh 2016 tk sedar 2015 dh berlalu  beb tkpe yg dh lepas kita lepas kn je semua memories sedih dan gembira ok efy tkmau ingt lagi cuba berubah jauh lebih baik dari yg dulu. Sekolah pun dh lepas mesti lepas ni rindu kwn kt sekola kn haha rindu kenang kt sekola, rindu nk kacau kimi sampai malu beb dia nk tegur aku haha aku kt sekola dulu memang ada hati kt dia pun tapi tulah biasa lh tk cantik kn siapa nk pandang haha saya pun sedar diri siapa lh saya kn hehehehe bila dh habis sekola ni semua org yg aku rapat semuanya mcm cuba elakkan diri dari aku, aku pun tk faham knpa. Hmm berat betul ujian tuhan bagi kt aku bila kwn kwn tkde pun dngn aku bila sedih but now i have a new best friend forever haha harap harap mcm tu lah "FOREVER" hehe bukan apa tiap tahun aku ni tukar tukar kwn enth lh punca nya mcm mcm sgt bila aku cuba nk satu kn balik hubungan tu mcm susah sgt nk buat mcm tu, strange gila beb mcm org yg baru kenal yg baru nk kenal kenal…

BFF

Sayang selamanya...

Kesayangan selamanya. Dia sorang je faham perasaan aku 😂 biar pun aku selalu marah dia kutuk dia tapi aku tetap sayang kan. Tapi aku paling menyampah dngan perangai dia gedik nak mampos and suka sgt nak menipu. Haaa raja penipu lah dia ni. Hahahaha paphe pun tetap syg dia tau. My beloved true friend twind bff and what ever lah dok penat type.... Haha