Skip to main content

💔

Bila pada awal nya cuma kawan, chat biasa biasa je tk jumpa pun ckp dngn gf pun tu kawan je tk lebih pun siapa sangka makin kelamaan, kerap chat, kerap tanye khabar, kerap tnye soalan personaliti masing masing tibe tibe keluar perkataan rindu dan makin kelamaan teringin nk berjumpa sbb dh terlalu lama asyik borak dekat chat je. Dulu katanya kawan biasa biasa je tapi tibe tibe perasaan sayang dh ada alasannya sebab selalu sgt chat mcm mcm dh borak pasal hidup masing masing so kononya dh mcm serasih tapi dalam masa yg sama gf kau fikir korang kawan biasa dan dia terus bersabar sampai lah kau kata kau dh tknk dekat dia dan kau decide pilih perempuan yg konon dulu nya kawan biasa biasa dan tkkn jumpa pun. Tak di sangka skrg dah syg each other and ckp kt gf kau yg kau dh tk syg dia. Manusia bila bila je boleh berubah hati, bila bila je awalnya syg makin kemalamaan jadi benci, dari tk kenal kononnya kawan biasa dh jadi syg. Siapa sangka kan 🙂

Comments

Popular posts from this blog

2015

Hai assalamualikum gais, tksangka skrg dh 2016 tk sedar 2015 dh berlalu  beb tkpe yg dh lepas kita lepas kn je semua memories sedih dan gembira ok efy tkmau ingt lagi cuba berubah jauh lebih baik dari yg dulu. Sekolah pun dh lepas mesti lepas ni rindu kwn kt sekola kn haha rindu kenang kt sekola, rindu nk kacau kimi sampai malu beb dia nk tegur aku haha aku kt sekola dulu memang ada hati kt dia pun tapi tulah biasa lh tk cantik kn siapa nk pandang haha saya pun sedar diri siapa lh saya kn hehehehe bila dh habis sekola ni semua org yg aku rapat semuanya mcm cuba elakkan diri dari aku, aku pun tk faham knpa. Hmm berat betul ujian tuhan bagi kt aku bila kwn kwn tkde pun dngn aku bila sedih but now i have a new best friend forever haha harap harap mcm tu lah "FOREVER" hehe bukan apa tiap tahun aku ni tukar tukar kwn enth lh punca nya mcm mcm sgt bila aku cuba nk satu kn balik hubungan tu mcm susah sgt nk buat mcm tu, strange gila beb mcm org yg baru kenal yg baru nk kenal kenal…

BUANG MASA

Assalamualikum awk awk semua hehe mesti pernah sakit hati kn gais? Siapa lh kt dunia yg tk pernah rasa sakit hati, lucky betul haha aku bukan apa tau gais bila kita dh sakit hati mcm mcm lh yg kita fikir kn tuhan je rasa apa yg kita rasa kn, rasa mcm bodoh sgt jadi org hm aku senanya tngh sakit hati wehh aku rasa mcm yaallah geramnya hmm aku tahu tuhan nk uji aku tu yg tuhan bagi aku rasa sakit hati, sedih semuanya. Aku dh tk tahu nk ckp apa doh terlalu sakit hati tu smpai mengigil tangan bawak kerete nasib baik tkde pape. Aku tk sangka betul kena tipu smpai ni sekali aku baru je nk rasa bahagia, smpai kt tmpt kerja tu asyik senyum je sbb bahagia sgt kn smpai kena tegur dngn kak marlina haha lst lst tk sangka jadi mcm ni kn, dh lh tipu aku, bagi aku harapan, kecewe kn aku apa ni beb yaallah susah betul aku nk accept kalau kena tipu, apa motif nk tipu? Jujur jelah apa masalahnya? Tk kesian ke kt gf kau, kau buat dia mcm tu? Aku yg kesian dngn gf kau weh. Memang aku yg rasa sakit hati t…

BFF