Saturday, November 12, 2016

💔

Bila pada awal nya cuma kawan, chat biasa biasa je tk jumpa pun ckp dngn gf pun tu kawan je tk lebih pun siapa sangka makin kelamaan, kerap chat, kerap tanye khabar, kerap tnye soalan personaliti masing masing tibe tibe keluar perkataan rindu dan makin kelamaan teringin nk berjumpa sbb dh terlalu lama asyik borak dekat chat je. Dulu katanya kawan biasa biasa je tapi tibe tibe perasaan sayang dh ada alasannya sebab selalu sgt chat mcm mcm dh borak pasal hidup masing masing so kononya dh mcm serasih tapi dalam masa yg sama gf kau fikir korang kawan biasa dan dia terus bersabar sampai lah kau kata kau dh tknk dekat dia dan kau decide pilih perempuan yg konon dulu nya kawan biasa biasa dan tkkn jumpa pun. Tak di sangka skrg dah syg each other and ckp kt gf kau yg kau dh tk syg dia. Manusia bila bila je boleh berubah hati, bila bila je awalnya syg makin kemalamaan jadi benci, dari tk kenal kononnya kawan biasa dh jadi syg. Siapa sangka kan 🙂

No comments:

Post a Comment