Skip to main content

TIRED

Assalamualaikum and good morning ❤️ pagi pagi mood dh tk tentu arah haihh tulah terlalu layankan sgt perasaan kan dh jadi mcm ni, relax sikit lah fiy jgn seksa diri kau untuk layan hati kau yg sakit tu. Anyway smlm dh ckp nk continue okk saya sambung, hmmm 🤔 kt kepala otak ni asyik fikir si dia si dia je mcm tkde bende lain dh, bila fikir balik memang buang masa act tapi enth lh still buat juga. Saya bukan apa saya syg, saya takut sgt kehilangan sampai semua bende saya iyakan sampai sanggup sakit hati sbb takut kehilangan punya pasal, astagfirullahalazim sampai mcm tu sekali kan aku ni.
Saya kekadang tk fhm dia senanya nk jenis perempuan yg mcm mana? Maybe I'm not his taste and tht why his treat me like a sampah but i did everything for him, I'm take care of his self, saya tkpernah nk marah dia buat bende yg saya tk suka. Kadang kadang terfikir aku ni ada buat salah kt dia ke sampai dia layan aku mcm ni? Aku ada buat bende yg dia tk suka ke sampai dia buat aku mcm ni? Dia ni syg aku ke? Kalau syg knpa buat aku mcm ni? Pls lah kalau tk syg leave me, saya dh penat senanya nk layan perasaan ni. Hari hari makan hati, hari hari kecik hati sampai dh tk tahu nk ckp mcm mana dh kena sabar jeni. Bnyk bende dia buat kekadang buat saya makan hati, sedih tapi saya tetap pendam takut nnti kalau bagitahu nnti dia ckp saya ni mengade lah, terus tinggalkan saya ke, mengampah ke saya tknk bende tu semua jadi tapi saya tahu bende tu akan jadi oneday nnti cuma tk tahu bila je 😞😞 pls understand my feeling, I'm tired so much, yee saya tahu saya ni tk perfect tk sesuai dngn awk saya terlalu muda untuk awak tapi tu bukan penghalang kan? Kalau tu yg si dia anggap saya tolong lah lepaskan saya ingt senang ke nk layan perasaan bodoh ni, penat tahu tk! 

Comments

Popular posts from this blog

2015

Hai assalamualikum gais, tksangka skrg dh 2016 tk sedar 2015 dh berlalu  beb tkpe yg dh lepas kita lepas kn je semua memories sedih dan gembira ok efy tkmau ingt lagi cuba berubah jauh lebih baik dari yg dulu. Sekolah pun dh lepas mesti lepas ni rindu kwn kt sekola kn haha rindu kenang kt sekola, rindu nk kacau kimi sampai malu beb dia nk tegur aku haha aku kt sekola dulu memang ada hati kt dia pun tapi tulah biasa lh tk cantik kn siapa nk pandang haha saya pun sedar diri siapa lh saya kn hehehehe bila dh habis sekola ni semua org yg aku rapat semuanya mcm cuba elakkan diri dari aku, aku pun tk faham knpa. Hmm berat betul ujian tuhan bagi kt aku bila kwn kwn tkde pun dngn aku bila sedih but now i have a new best friend forever haha harap harap mcm tu lah "FOREVER" hehe bukan apa tiap tahun aku ni tukar tukar kwn enth lh punca nya mcm mcm sgt bila aku cuba nk satu kn balik hubungan tu mcm susah sgt nk buat mcm tu, strange gila beb mcm org yg baru kenal yg baru nk kenal kenal…

BFF

Sayang selamanya...

Kesayangan selamanya. Dia sorang je faham perasaan aku 😂 biar pun aku selalu marah dia kutuk dia tapi aku tetap sayang kan. Tapi aku paling menyampah dngan perangai dia gedik nak mampos and suka sgt nak menipu. Haaa raja penipu lah dia ni. Hahahaha paphe pun tetap syg dia tau. My beloved true friend twind bff and what ever lah dok penat type.... Haha