Wednesday, November 9, 2016

TIRED

Assalamualaikum and good morning ❤️ pagi pagi mood dh tk tentu arah haihh tulah terlalu layankan sgt perasaan kan dh jadi mcm ni, relax sikit lah fiy jgn seksa diri kau untuk layan hati kau yg sakit tu. Anyway smlm dh ckp nk continue okk saya sambung, hmmm 🤔 kt kepala otak ni asyik fikir si dia si dia je mcm tkde bende lain dh, bila fikir balik memang buang masa act tapi enth lh still buat juga. Saya bukan apa saya syg, saya takut sgt kehilangan sampai semua bende saya iyakan sampai sanggup sakit hati sbb takut kehilangan punya pasal, astagfirullahalazim sampai mcm tu sekali kan aku ni.
Saya kekadang tk fhm dia senanya nk jenis perempuan yg mcm mana? Maybe I'm not his taste and tht why his treat me like a sampah but i did everything for him, I'm take care of his self, saya tkpernah nk marah dia buat bende yg saya tk suka. Kadang kadang terfikir aku ni ada buat salah kt dia ke sampai dia layan aku mcm ni? Aku ada buat bende yg dia tk suka ke sampai dia buat aku mcm ni? Dia ni syg aku ke? Kalau syg knpa buat aku mcm ni? Pls lah kalau tk syg leave me, saya dh penat senanya nk layan perasaan ni. Hari hari makan hati, hari hari kecik hati sampai dh tk tahu nk ckp mcm mana dh kena sabar jeni. Bnyk bende dia buat kekadang buat saya makan hati, sedih tapi saya tetap pendam takut nnti kalau bagitahu nnti dia ckp saya ni mengade lah, terus tinggalkan saya ke, mengampah ke saya tknk bende tu semua jadi tapi saya tahu bende tu akan jadi oneday nnti cuma tk tahu bila je 😞😞 pls understand my feeling, I'm tired so much, yee saya tahu saya ni tk perfect tk sesuai dngn awk saya terlalu muda untuk awak tapi tu bukan penghalang kan? Kalau tu yg si dia anggap saya tolong lah lepaskan saya ingt senang ke nk layan perasaan bodoh ni, penat tahu tk! 

No comments:

Post a Comment